Potepanja

Family fun Koper

Precej deževno vreme in upad veselja do kopanja v bazenu, so nas na Primorskem pustili nekoliko brez idej. Igralnica pri hotelih v Bernardinu, kjer smo bivali, je namreč odprta zelo omejen del dneva, akvarij v Piranu je majhen, pa še priti je treba tja peš, kaj drugega zanimivega in primernega za deževne dni pa na naši obali nismo našli (vsekakor bomo veseli vaših predlogov). Na koncu smo se tako opravili do Kopra v igralnico. To je bila vsekakor odlična odločitev, saj sta se otroka v deževnem dnevu vsaj malo zdivjala.

Prostor je velik, dobro prezračen in morda kanček preglasen. Raznoraznih igral je veliko, kar nekaj je toboganov, spretonostni poligon, celo gugalnice in manjše nogometno igrišče. Imajo tudi kotiček za mlajše otroke, katerega prednost je, da je ograjen. Dodali so še risalni kotiček z velikimi kockami in ristanc blazino. Prav tako najdete veliko kavarno, ki ponuja tudi nekaj prigrizkov.

Otroka sta v igralnici zelo uživala in tudi vam jo priporočam za popestritev deževnih dni na obali.

Plusi: velik prostor z veliko različnimi igrali in prostorno kavarno, za najmlajše na voljo tudi manjše ograjeno igrišče, kljub velikosti dokaj pregledno, kar pomeni, da ni preveč težav z iskanjem otrok

Minusi: morda bi bilo potrebno določene zadeve malo dodelati, osebno se mi je zdelo precej glasno

Cena: vstop je 5 eur na otroka, cene hrane in pijače so zmerne

Leave a comment